Sejet 2008

Historie bag "Kennel Buevang"

Løvehjerte Quicky

Vores gravhundeeventyr startede i 1988, hvor vi fik Løvehjerte Quicky, som blev stammor til vores kennel. Hun fik sit eneste kuld hvalpe i 1993, hvoraf vi beholdt Mitzy. Quicky døde i 2003 i en alder af godt 15 år efter et godt og langt liv med hygge i sofaen og sengen sammen med vores andre hunde. 

 

Mitzy, som vi stadig har, men som i dag er ”gået på pension”,  har fået 3 kuld hvalpe i sin tid, hvor bl.a. Olivia (født i 1997) og Buevang Babette (født i 2000), kommer fra.

 

I 1998 fik vi kennelmærke og kunne således kalde vores hunde Buevang.

 

Olivia har fået 4 kuld hvalpe, hvoraf vi har beholdt Denise, som er født i 2002.

 

Babette blev dansk champion med spor 26/2-2002, lige inden hendes 2 års fødselsdag og hun fik sit første og til dato eneste kuld hvalpe 6 maj 2004. 6 hvalpe kom der og samme dag fik Olivia et kuld på 7 hvalpe, så der kom virkelig liv i vores lille kennel. Vi fik hurtigt solgt nogle af hvalpene, men vi faldt selv for tvillingerne Frida og Fernando fra Babettes kuld. De var så søde, så dem kunne vi ikke skille os af med og der skal selvfølgelig også være nogen der kan føre vores kennelnavn videre.

 

Fernando er den første hanhund, vi har haft, men det måtte jo komme og han regerer nu som ”eneste hane i kurven”.

 

I skrivende stund har vi altså 6 gravhunde i vores kennel. Flere af vore hunde er højt præmierede på udstillinger både i Danmark og Tyskland, ligeledes er de præmierede på spor og grav, prøv at klikke ind på hver enkelt hund og se hvad den har præsteret.

 

Når vi får et kuld hvalpe, bliver de født i køkkenet og er omkring os og kennelens øvrige hunde i hele deres opvækst lige til de skal skifte hjem. Vi gør meget ud af, at de kommer i kontakt med så mange mennesker som muligt, og vi vænner dem især til børn, da det er meget vigtigt for os, at vi har nogle hvalpe, der er godt socialiseret og der igennem er tryg ved alle de kommer i kontakt med.

 

Vores hunde færdes frit i huset og når de skal ud, går de ikke i en hundegård, men har hele vores store indhegnede have til at boltre sig i.